Elérhetőségek

La Perle Blanche

Cím: 9022 Győr,
Teleki út 55.
Telefon: +36202505098
E-mail: laperleblancheszalon@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás


Szalonunk csak bejelentkezés esetén tart nyitva!
 
Hogy ruhája kiválasztását nyugodt körülmények között, teljes figyelemmel tudjuk segíteni, szíveskedjen a ruhapróbára időpontot egyeztetni telefonon vagy e-mail-ben.


 Trend 2019


Érdekel, milyen trendek lesznek 2019-ben?


Összegyűjtöttem neked egy csokorra való ötletet:   

A letisztult:

Amennyire dominálnak majd a túldíszített és hangsúlyos ruhák is, annyira érvényesülnek a letisztult elegáns, finomesésű ruhák is. A nemesen egyszerű és elegáns vonalvezetések, a minimál díszítésű anyagok továbbra is népszerűek.

Báli ruha:

Újra kezdi a reneszánszát élni a királynős esküvői stílus (de szerintem, sosem ment ki a divatból), szűk derék, bő szoknya, hosszú fátyol….igazán drámai hatást lehet elérni!

Esküvői nadrág:

Ez az őrületesen vagány trend újra hódít! Aki nem szereti a szoknyát, annak tökéletes és emlékezetes választás lehet a nadrág.

Hosszú ujjú ruhák:

Végtelenül elegáns és elragadóan romantikus. A hosszú ujjú ruhák, amelyek nemcsak csodásak és praktikusak, hanem nagyon szép, klasszikus megjelenést is adnak.

Virágok minden mennyiségben

Az elképesztően látványos, 3D virágdíszek szintén nagyon menőnek számítanak.

Rövid ruhák

Ha nem tervezel templomi esküvőt és azt szeretnéd, hogy tényleg minden szempár rád szegeződjön, amikor belépsz a terembe, akkor rövid ruhát válassz magadnak!

Fátyol helyett válldíszítés

Nem mindenki szeret fátylat viselni, nekik találták ki az extrém válldíszítéseket. A hangsúlyos kidolgozású vállrész nagyon jó keretet ad az arcnak, kényelmes viselet, amely finoman fedi a vállat.

Elöl nyitott szoknya

Csodaszép játékot ad a ruhának ez a kis trükk, hiszen egyszerre viselhetsz decens, szűkebb szoknyájú, illetve egy nagyobb és hangsúlyosabb alsórészt. A legtöbb ilyen megoldás különálló külső szoknyából áll, így a ceremónia után akár le is veheted, és folytathatod az estét egy kényelmesebb fazonú ruhában.

Minden menyasszonynak más az elképzelése a tökéletes esküvőről, a menyasszonyi ruháról, a kiegészítőkről, a ruha anyagáról és manapság a szín kiválasztása sem utolsó szempont. A széles választékban a visszafogott, szolid, extravagáns, merész vagy éppen feltűnő ruhák lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja álmai ruháját.

Várlak Szalonunkban, hogy te is megtaláld álmaid ruháját!

 
Vissza az előző oldalra!
La Perle Blanche - Magyar