Elérhetőségek

La Perle Blanche

Cím: 9022 Győr,
Teleki út 55.
Telefon:
+36202505098
E-mail:
laperleblancheszalon@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás


Szalonunk csak bejelentkezés esetén tart nyitva!
 
Hogy ruhája kiválasztását nyugodt körülmények között, teljes figyelemmel tudjuk segíteni, szíveskedjen a ruhapróbára időpontot egyeztetni telefonon vagy e-mail-ben.


 Trend 2022


Érdekel, milyen trendek lesznek 2022-ben?


Összegyűjtöttem neked egy csokorra való ötletet:   

1. Kettő az egyben

Amikor a felső rész teljesen elkülönül az alsótól.

2. Takar is, meg nem is

2021-ben továbbra is hódítanak majd az átlátszó, sejtelmes részletek.

3.Részletgazdag elegancia

Legyen szó csipkéről, gyöngyről vagy 3 D-s virágokról, a részletek jövőre is tarolni fognak. Ezeket az applikált virágdíszeket egyszerűen nem lehet megunni! A ruha életre kell tőlük, a megjelenésed pedig fejedelmi lesz. A háromdimenziós díszek nem csak csipkéből készülhetnek, most még többféle alapanyaggal kísérleteztek a tervezők. Bármelyik ruhafazonhoz tökéletesen illenek, már csak az kérdés, hogy mennyire szeretnéd, hogy befedjék a ruhádat; kérheted akár csak egy vékony sávban is őket.

4. Aszimmetrikus megoldások

Ha inkább a szokatlan és egyedi dolgokat szereted, akkor ennek megfelelően válasz aszimmetrikus ruhadarabokat, ilyen például amikor csak az egyik váll látszik. Nagyon karakteres sziluettet ad, és legyen szó bármilyen szoknyafazonról, mindegyikhez passzol.

5. Masnik

Már régóta benne volt a levegőben, hogy a hatalmas masnik ismét, és még erőteljesebben megjelenjen, mint fő díszítőelem az esküvői ruhákon. Bájosak és nagyon jellegzetesek. Választhatsz apróbb darabokat, amiket akár halmozhatsz is egymásra, legyen az a ruha vállán vagy a derekán, akár elöl, akár hátul, kicsi vagy nagy minden formában rendkívül látványos. Ha a masni szerelmese vagy, egyetlen hatalmas masnival sem lehet mellé lőni.

6.  Nadrág

Ha közelebb áll a szívedhez, mint a szoknya, és még a nagy napon is úgy érzed, hogy ebben komfortosan tudnál létezni, akkor ne hezitálj, választ a nadrágot! Egyre nagyobb a választék.

7. Puffos ujj

A 2021-es menyasszonyi ruhák legmeghatározóbb látványeleme a puffos ujj. A hétköznapi divatból átszivárgott a menyasszonyi ruhák világába is, ezzel még egyedibbé téve az esküvői modelleket. Egyediségét azzal fokozták, hogy levehetővé tették az ujjat így adva teret a változatos megjelenésre. Több fajta közül választhatsz, van amelyik hosszú ujjú, és nem különül el a ruhától, van amelyik rövid, de a vállrész folytatása, illetve, van, amelyik teljesen elkülönül a ruhától, és egy önálló darab.

8. Rövid

Természetesen nincsen kőbe vésve, hogy csak hosszú ruhában álhatsz az oltár elé. Nagyon népszerűek most az 1950-es és 1960-as éveket idéző darabok. Ha bohókás de egyben elegáns is akarsz lenni és szívesen mutatod meg a formás lábaidat vagy csodás cipődet, akkor jó választás lehet egy stílusos, minőségi anyagokból készült rövid esküvői modell

9.Mély hátkivágás

A mély hátkivágás ugyan úgy mint idén, a jövő évi kollekcióban is hódít mind a menyasszonyok, mind a vőlegények nagy örömére, hiszen rendkívüli módon hangsúlyozza a nőiességet.  Nagy divat a csipkével díszített hátmegoldás, vagy a teljesen nyitott, ahol a szép bőr érvényesül.

10.Letisztult

Amennyire dominálnak majd a túldíszített és hangsúlyos ruhák is, annyira érvényesülnek a letisztult elegáns, finomesésű ruhák is. A nemesen egyszerű és elegáns vonalvezetések, a minimál díszítésű anyagok továbbra is népszerűek.

2021 év esküvői színei:

Halvány rózsaszín és zöld, de a halványrózsaszín minden árnyalatát használhatod barnával harmonizálva és egy klasszikus tavaszi esküvői színkombináció lesz az eredmény. Megjelenhet a koszorúslány ruhákon, asztalterítőn, meghívón, dekoráció.

 

Minden menyasszonynak más az elképzelése a tökéletes esküvőről, a menyasszonyi ruháról, a kiegészítőkről, a ruha anyagáról és manapság a szín kiválasztása sem utolsó szempont. A széles választékban a visszafogott, szolid, extravagáns, merész vagy éppen feltűnő ruhák lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja álmai ruháját.

Várlak Szalonunkban, hogy te is megtaláld álmaid ruháját!

 
Vissza az előző oldalra!
La Perle Blanche - Magyar