Elérhetőségek

La Perle Blanche

Cím: 9022 Győr,
Teleki út 55.
Telefon:
+36202505098
E-mail:
laperleblancheszalon@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás


Szalonunk csak bejelentkezés esetén tart nyitva!
 
Hogy ruhája kiválasztását nyugodt körülmények között, teljes figyelemmel tudjuk segíteni, szíveskedjen a ruhapróbára időpontot egyeztetni telefonon vagy e-mail-ben.


 BemutatkozásA menyasszonyok és a kísérőik sokszor mondják a ruhapróbákon, hogy „milyen jó lehet itt  a Szalonban dolgozni, mert ide csak vidám emberek jönnek”…
   - És azt hiszem, igazuk van.
2012-óta foglalkozom menyasszonyokkal. Több évig vezettem Győr egyik legnagyobb és legcsodásabb Esküvői Szalonját, ami sajnos vidékre költözött. A menyasszonyok, az esküvői előkészületek izgalmai nagyon hiányoztak a hétköznapokból, így barátaim és családom tanácsára döntöttem úgy, hogy folytatom.
2018 januárban nyílt meg a LaPerleBlanche Esküvői Ruhaszalon sok-sok segítséggel, támogatással a háttérben. Szeretem az egyedi, letisztult dolgokat, ezért is törekszem arra, hogy a Szalon ezt közvetítse és az itt eltöltött idő alatt mindenki jól érezze magát. Az egyediség visszaköszön a Szalon ruháiban is, többnyire egyedi tervezésű ruhákkal foglalkozom, de ezen kívül márkás vagy katalógus ruhák közül is lehet választani.
Végül, de nem utolsó sorban továbbra is törekszem arra, hogy aki a Szalonba jön, jól érezze magát miközben megtalálja álmai ruháját.
   - Ezért gondolom úgy, hogy tényleg igazuk van…
A próbákon sokat nevetünk és nagyon jó érzés látni az összetartást anyuka és lánya, testvérek vagy barátnők között. Csodás az is, amikor a nagymama is jelen van a próbán, de előfordul olyan is, hogy az apuka jobban ismeri a lányát mindenkinél és ő segít neki megtalálni a tökéletes ruhát. Összességében a próbák tele vannak meghittséggel, szeretettel, érzelmekkel, amelyhez úgy gondolom nekem a legfontosabb dolgom az emberek szeretete, a maximális türelem és a megfelelő szakmai háttér.


Több száz esküvővel a hátam mögött, remélem tetszett a bemutatkozóm és hamarosan találkozunk!


Üdvözlettel: Vidigán Beáta
 
Vissza az előző oldalra!
La Perle Blanche - Magyar