Elérhetőségek

La Perle Blanche

Cím: 9022 Győr,
Teleki út 55.
Telefon:
+36202505098
E-mail:
laperleblancheszalon@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás


Szalonunk csak bejelentkezés esetén tart nyitva!
 
Hogy ruhája kiválasztását nyugodt körülmények között, teljes figyelemmel tudjuk segíteni, szíveskedjen a ruhapróbára időpontot egyeztetni telefonon vagy e-mail-ben.


 Gyakori kérdések


Szeretnéd megtalálni álmaid ruháját, de nem tudod, hogyan kezdj neki az esküvői ruha keresésének? 


A La Perle Blanche Fehérgyöngy Esküvői Ruhaszalon lépésről lépésre segít az esküvői ruhakölcsönzés menetében!


1. Szükséges-e időpontot egyeztetni?


Igen, mert a Szalon csak próbák idején tart nyitva. Így a ruhád kiválasztása nyugodt körülmények között történik, figyelmem csak Rád koncentrálódik.


2. Mennyi ideig tartrt a ruhapróba? Van-e díja a próbának?


A próbák általában 1,5- 2 órát tartanak. A próba során nincs limitálva, hogy hány ruhát veszel fel. A konzultációval a célom a személyiséged megismerése, hogy ne csupán egy szép ruhát találjunk, hanem azt az egyet találjuk meg, amiben igazán önmagad vagy! A ruhapróba díjáról érdeklődj a Szalonban!


3. Mennyibe kerülnek az esküvői ruhák?


Az egyedi tervezésű és az új kollekciós menyasszonyi ruhák bérlése többségben 180 000-250.000 Ft-ba kerülnek. Az ár tartalmazza a tökéletes méretre igazítást, a ruha tisztítását, vasalását, és a ruhához tartozó abroncsot. Egyes ruhatípusoknál a fátylat és a bolerót is tartalmazza. Rövid fazonoknál a ruha bérleti díja 85-130.000 Ft.


4. Mivel készüljek, vagy mit vigyek magammal a ruhapróbára?

A ruhapróbára nyugodtan jöhetsz normál pántos melltartóban, cipő nem kell csak a főpróbára hozd el. És ha kérhetlek, smink nélkül érkezz hozzám, mivel az alapozó és a rúzs sajnos foltot hagyhat a ruhán. A ruhák többsége 100.000-130.000.- Ft-tal foglalható le (ártól függ), ezért érdemes ezzel együtt érkezni. Kérlek a higiénés szabályokra különösen ügyelni (hónalj dezodort, izzadásgátlót, honaljstiftet nyugodtan használhatsz)!


5. Kell izgulnom, ha a menyasszonyi ruha nem pont az én méretem?


Semmiképpen sem! Ne ijedj meg, ha a kiválasztott esküvői ruha nem passzol tökéletesen az alakodhoz, hiszen ezek konfekció méretek és mindenkinek más és más az alakja! Nyugodtan bízz meg varrónőnk szakértelmében, addig el sem engedünk Téged, amíg minden egyes részlet nem olyan, mint ahogy azt Te elképzelted!


6. Meg lehet-e vásárolni a Szalonban a ruhát?


Az a tapasztalatom, hogy a megvásárolt ruha elég hamar teherré válik otthon, meg idővel tönkre megy. Sokan gondolják, hogy elteszik emlékbe, majd később rájönnek, hogy az emlék a szívükben és a fényképeken él tovább. Ezért a La Perle Blanche Fehér Gyöngy Esküvői Ruhaszalonban nincs ruhavásárlásra lehetőség, csak bérelni tudsz.


7. Mennyi időre szól az esküvői ruhakölcsönzés?


Egy hosszú hétvégére, azaz akár már csütörtöktől is elvihető a kikölcsönzött esküvői ruha, hétfő délutánig. Nagy divat mostanában, az esküvő előtti, vagy az esküvő utáni fotózás. Előfordul, hogy más városban vagy esetleg más országban tartjátok az esküvőtöket. Amennyiben a fenti időtartamtól szeretnél eltérni, előzetes egyeztetés után ebben is tudok Neked segíteni!


8. Mikor érdemes ruhapróbára menni? 


A legtöbben 6-9 hónappal az esküvő előtt választják ki a ruhájukat. Van aki pár héttel az esküvő előtt jön, a legszemfülesebbek már 1 évvel előtte De ne aggódj! Ha eddig nem intézkedtél, nem kell azt hinned, hogy kompromisszumot kell kötnöd, vagy nem lesz gyönyörű ruhád! Last minute esküvőkre is rengeteg csodaszép ruhát kínálok! 


9. Mikor van a főpróba és mivel készüljek rá? 


A főpróba időpontját a foglaláskor szoktam leegyeztetni, általában az esküvő napja előtt két héttel zajlanak, kismamáknál az esküvő hetére teszem időpontot. A főpróbára érdemes beszerezni az menyasszonyi cipőt, amely elengedhetetlen a ruha hosszának beállításához. Fontos döntés, hogy viselsz-e melltartót vagy sem, ezt is érdemes a főpróba napjáig eldönteni. Ha melltartót viselsz a ruha alatt, akkor ezt mindenképpen szerezd be a főpróbára, hiszen a ruha körfogatának beállításánál fontos. 


10. Miért lehetek biztos abban, hogy a kikölcsönzött esküvői ruha ugyanolyan gyönyörű lesz az esküvőm napján, mint amikor lefoglaltam?


A La Perle Blanche Fehér Gyöngy Esküvői Ruhaszalon különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy minden menyasszony kifogástalan esküvői ruhát viseljen az esküvője napján, a lefoglalt menyasszonyi ruha megvár téged a megtekintett és lefoglalt állapotban!

 

 
Vissza az előző oldalra!
La Perle Blanche - Magyar