Elérhetőségek

La Perle Blanche

Cím: 9022 Győr,
Teleki út 55.
Telefon:
+36202505098
E-mail:
laperleblancheszalon@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás


Szalonunk csak bejelentkezés esetén tart nyitva!
 
Hogy ruhája kiválasztását nyugodt körülmények között, teljes figyelemmel tudjuk segíteni, szíveskedjen a ruhapróbára időpontot egyeztetni telefonon vagy e-mail-ben.


 Stíluskalauz Menyasszonyi ruha stílusok 


Az esküvői öltözék meghatározhatja magának az esküvőnek a stílusát vagy éppen fordítva, az esküvő típusa meghatározhatja a menyasszony ruhájának stílusát - egy szabadtéri, vízparti vagy tengerparti esküvő más ruhát kíván, mint egy nagyszabású templomi ceremónia. A menyasszonyi ruha stílusok megismerésével és saját alkatunk meghatározásával sok időt és fáradtságot lehet megtakarítani a próbák során. 
Ma már a menyasszonyok sokféle stílus közül választhatják ki, milyen ruhában szeretnének bevonulni az esküvőjükön. Lehetnek klasszikus, romantikus vagy modern stílusúak. Ne akarjunk megfelelni semmilyen divatirányzatnak sem, bármilyen legyen is a ruha, a menyasszonynak azt kell éreznie, hogy ez AZ ÉN RUHÁM! 


Szűk szabású, egyenes vonalú fazon


Keskeny sziluettet eredményez, hangsúlyozva minden vonalat. Egyszerű stílusának köszönhetően formalitást ad a ruhának. Anyagától függően lehet könnyed vagy megkomponált kinézetű. Ha nehezebb anyagból készült, akkor lehetőség van az alak kisebb tökéletlenségét eltakarni, viszont egy könnyű anyagból készült ruha minden domborulatot felfed. Egy hangsúlyos derékrésszel vagy selyemövvel formásabb derék érhető el a vastagabb derekú hölgyek számára is. Az alacsony menyasszonyoknak igen előnyös, mivel magasabbnak tűnnek. 


Sellő fazon


Követi a test vonalát, kihangsúlyozza a legnőiesebb vonalakat, a melleket, a derekat, a csípőt. A ruha felső-, és csípőrésze szűk, majd térd felett, térdnél vagy térd alatt hirtelen szélesedik. A jó alakú hölgyeknek ajánlott, de nem feltétlenül csak a nagyon vékony testalkatúaknak, és a homokóra testalkatúaknak, még akkor is, ha kicsit teltebbek. 


Empire fazon


A ruha magasított derekát a mell alá helyezik, onnan hullik alá az A-vonalú szoknya. A szoknyarész sziluettje változhat, attól függően, hogy milyen típusú anyagból készült. A fazon megnyújthatja a nők alakját, a derék is karcsúbbnak látszik, illetve nagyon szép dekoltázst kölcsönöz. Előnyös az alacsonyabb alkatú és vastagabb derekú menyasszonyok számára. A lágyabb anyagból készült ruha ideális a szabadtéri vagy tengerparti esküvőhöz. Kismamáknak is remek választás.
 
Báli ruha fazon


A leginkább romantikus és tradicionális sziluettű ruha, igazi királynői külsőt kölcsönöz. Felsőrésze testhezálló, feszes derekú, szoknyarésze többrétegű bő szoknyájú nagy abroncsos. Előnyös mindazoknak, akik csípőjüket vagy keblüket szeretnék elrejteni - homokóra alakot varázsol. A nagyszoknyás, báli ruha fazon mindegyik testalkatnak előnyös. Alacsonyabb hölgyeknek azonban nem ajánlatos fazon, mivel a terjedelmes szoknya ezt még inkább kihangsúlyozhatja, ilyenkor célszerűbb inkább A-vonalú vagy hercegnőformát választani. 


A-vonalú ruha


Jellemzője, hogy a feszes felsőrésztől lefelé fokozatosan szélesedve a ruha egy "A", illetve egy fordított "V" betű formáját adja. Az egyik legnépszerűbb ruhatípus, szinte minden menyasszonynak remekül áll. A derékvarrásnak köszönhetően viselője magasabbnak és karcsúbbnak tűnik. A ruha hossza lehet földig érő és uszályos, térdig vagy térd alá érő. Ennek a fazonnak a leglátványosabb variációja a hercegnő forma - princess fazon. Ez a fazon mindegyik női testalkatnak javasolható. A divat életre hívta a módosított A-vonalú ruhát is, mely csípőre szűkített. Ez a kissé módosított vonal az alma, homokóra és fordított háromszög testalkatnak lehet előnyös.
 
Vissza az előző oldalra!
La Perle Blanche - Magyar