Elérhetőségek

La Perle Blanche

Cím: 9022 Győr,
Teleki út 55.
Telefon:
+36202505098
E-mail:
laperleblancheszalon@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás


Szalonunk csak bejelentkezés esetén tart nyitva!
 
Hogy ruhája kiválasztását nyugodt körülmények között, teljes figyelemmel tudjuk segíteni, szíveskedjen a ruhapróbára időpontot egyeztetni telefonon vagy e-mail-ben.


 Trend 2024


 Életünk egyik fontos eseményének számít az esküvőnk!

Évről évre új trendek és stílusok jelennek meg ezen a területen is. A 2024-es esküvői szezonban is sok-sok izgalmas és meglepő trend vár ránk, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik a Nagy Napot!

1. MINIMALISTA, NATÚR SZÉPSÉGEK

Az előző évek és a 2024-es esküvői ruha trendek központjában továbbra is az egyszerűség és a letisztultság áll. Az egyenes, letisztult szabások, a kevesebb díszítés és a letisztult színválasztás teszik felejthetetlenné a minimalista ruhákat.

2. GEO-RUHÁK

A virágos minták mellett megjelentek az úgynevezett geometriai csipkeminták is. A csipke tartalmaz köröket, négyzeteket amely kiegészülhetnek virágmintával is.

3. BOHÉM ELEGANCIÁK

A laza, bohém stílus még mindig a népszerűség csúcsán áll. Az elegáns, de mégis laza szabásvonalak, a romantikus csipke és a könnyed anyagok tökéletesen kifejezik a bohém hangulatot. 

4. VIRÁGOS VARÁZSLATOK

A virágos minták és applikációk kifinomult és romantikus megjelenést kölcsönöznek az esküvői ruháknak. Legyen szó színes virágokról vagy letisztult hímzett motívumokról, ez a trend garantáltan elbűvölő lesz.  

5. MÉLY HÁTKIVÁGÁSOK

A mély hátkivágás ugyan úgy, mint idén, a jövő évi kollekcióban is hódít mind a menyasszonyok, mind a vőlegények nagy örömére, hiszen rendkívüli módon hangsúlyozza a nőiességet.  Nagy divat a csipkével díszített hátmegoldás, vagy a teljesen nyitott, ahol a szép bőr érvényesül.

6. PUFFOS UJJAK

A menyasszonyi ruhának meghatározó látványeleme lehet a puffos ujj. A hétköznapi divatból átszivárgott a menyasszonyi ruhák világába is, ezzel még egyedibbé téve az esküvői modelleket. Egyediségét azzal fokozták, hogy levehetővé tették az ujjat így adva teret a változatos megjelenésre. Több fajta közül választhatsz, van amelyik hosszú ujjú, és nem különül el a ruhától, van amelyik rövid, de a vállrész folytatása, illetve, van, amelyik teljesen elkülönül a ruhától, és egy önálló darab.

7. ASZIMETRIKUS MEGOLDÁSOK

Ha inkább a szokatlan és egyedi dolgokat szereted, akkor ennek megfelelően válasz aszimmetrikus ruhadarabokat, ilyen például amikor csak az egyik váll látszik. Nagyon karakteres sziluettet ad, és legyen szó bármilyen szoknyafazonról, mindegyikhez passzol. Az aszimmetrikus szabások kreatív és modern megjelenést kölcsönöznek a ruháknak. Ilyenek például a vállon lecsúszó ruhák is, diagonális szabásvonalak és különleges fodrok biztosítják az egyediséget. 

8. SZIVÁRVÁNY CSIPKÉK

A szivárvány csipke elegáns és játékos egyben. A ruhákon elhelyezett színes csipkedíszítések vagy az egész ruhát átszővi a szivárvány csipke igazán izgalmas vizuális hatást nyújtanak.   

9. RÉTEGZETT RUHÁK

A rétegezett esküvői ruhák mélységet és textúrát adnak a megjelenésnek. A hosszabb ruhák fölé varázsolható bolerók, tüllszoknyák, felcsatolható uszályok vagy akár fátylak extra dimenziót adnak. 

10. VINTAGE

Az időtlen vintage stílus mindig a divatban marad. A 20-as, 30-as, vagy 70-es évek stílusjegyei elegánsan visszaköszönnek az esküvői ruhákban.

11. MODERN DÍSZÍTÉSEK

A modern díszítések, mint a swarovski, a gyöngyök és tükröződő kristályok extra csillogást és ragyogást adnak az esküvői ruháknak.

A 2024-es Év Esküvői Színei:

A hagyományos fehér mellett egyre több menyasszony dönt a színválaszték kibővítése mellett. Gyönyörű pasztellszínek, mint a púder rózsaszín vagy a menta zöld, valamint merész színek, például a sötétvörös vagy a mélykék is megjelennek az esküvői ruhákon. Vagy, akár az eredmény lehet klasszikus tavaszi esküvői színkombináció is, amely megjelenhet a koszorúslány ruhákon, asztalterítőn, meghívón, dekoráción.


Az új évnek új stílusirányzatai vannak az esküvői ruhák terén, amelyek segítségével egyedi és emlékezetes megjelenést varázsolhatsz a Nagy Napra. Böngészd át a különféle trendeket, és válaszd ki azt a stílust, ami igazán tükrözi a személyiségedet.

Minden menyasszonynak más az elképzelése a tökéletes esküvőről, a menyasszonyi ruháról, a kiegészítőkről, a ruha anyagáról és manapság a szín kiválasztása sem utolsó szempont. A széles választékban a visszafogott, szolid, extravagáns, merész vagy éppen feltűnő ruhák lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja álmai ruháját. Ne feledkezz meg a kényelemről sem, hiszen az esküvői ruha nem csak szépnek, hanem kényelmesnek is kell lennie, hogy magabiztosan élvezhesd a Nagy Nap minden pillanatát!

Várlak szeretettel Szalonunkban, hogy te is megtaláld álmaid ruháját!

  

 
Vissza az előző oldalra!
La Perle Blanche - Magyar